За компанията

Компанията SILK PLASTER - най-големият производител на копринени декоративни мазилки (течни тапети) в света.

Компанията SILK PLASTER произвежда копринена декоративна мазилка от 1997 г. Нашето производство е най-голямото по обем на продукцията не само в Русия, но и в света. Продукцията на компанията има уникален състав и нейното качество е признато от професионалистите. Освен това за почти 20-годишната си история компанията е събрала множество положителни отклици за своите материали от най-обичайните ползватели - обикновените хора, които са правили ремонт в своите жилища. За нанасянето на копринената декоративна мазилка не е необходима някаква професионална подготовка, за това тя се радва на голяма популярност у клиентите, които искат самостоятелно да ремонтират.

Копринената мазилка (течни тапети) нашата компания може да набави в много страни по света (Литва, Германия, Франция, Ирландия, Латвия и други страни от ЕС, САЩ, Индия, Канада, ОАЕ, Бразилия, Израел, Индия, Кувейт, Бахрейн, Румъния, Словакия, Казахстан, Киргистан, Южна Корея, Украйна, Азербайджан, а сега и в България).

Без фалшива скромност ние казваме: копринената мазилка SILK PLASTER е най-доброто покритие за Вашите стени!

SILKPLASTER - високотехнологични копринени тапети, които създават безшевно покритие, не се разлепват под влияние на измененията на температурата във въздуха или влажността, а също така скриват дефектите на неравните стени, не попиват миризми, светлоустойчиви са (не изгарят на слънце), дават допълнителна топло- и звукоизолация. Убедете се сами - дори новото покритие с течни тапети при нанасянето няма абсолютно никаква миризма. За това можете лесно и бързо да обновите стените на жилището си без да евакуирате семейството и домашните си любимци. Не случайно SILKPLASTER се радва на популярност не само в Русия, но и в много страни по света, също така е отличен с много международни дипломи и награди от конкурси и изложби.

Оставяйки на страна всякакви реклами, можете да видите, че съществуват много малко самостоятелни материали, които могат да удовлетворят всички Ваши желания. Декоративни мазилки има много, но малко са тези, които реално можете сами да нанесете. "Венецианска мазилка", "Японска мазилка"- за тях трябва и специално обучение за майстор, много необходими приспособления, оборудване и много компетентен състав, а също така и доста сериозни финансови усилия. Много наши клиенти вече са се убедили в преимущества на ремонта с нашите покрития. Убедете се в това сами, преглеждайки отзивите на участниците в акцията на SILK PLASTER в Русия и погледнете техните идеи за ремонт.