Магазин за декоративни мазилки SILK PLASTER
Нашите
телефони
График на работа
Понеделник – Петък: 10:00 – 18:00
Събота: 10:00 – 17:00
Една опаковка покрива от 3 до 5 кв.м., зависи от колекция. Например, една опаковка течни тапети от колекция Optima покрива средно 4,5 кв.м., а 1 опаковка Art Design - 3,5 кв.м. Следователно, за да определите необходимото количество материал, първо трябва да изчислите площта на покритие (стени без врати и прозорци).
Става върху всякакви повърхности освен стъкло и метал.
Цените са от 6 лева на квадрат и на горе зависи от модела на мазилката. Наши мазилки са представени в Практикер, Практис, ТеМакс и други строителни магазини. Можете също така да поръчате продукта и на нашия сайт като и видите цялата информация за мазилки. Извършваме доставки с куриерски фирми Спиди и Еконт
Зависи от колекция, например Оптима - 6 литра вода, Арт Дизайн - 4,5 л, Премиум - 7 л. Подробна информация за подготовката на мазилката за работа е посочена на всеки пакет, а също така можете да разгледате нашия уебсайт в раздела с Инструкции.
По принцип може да се лакира, но не е задължително. Лакирането се препоръчва за зони с риск от зацапване (например в близост до ключове или по стените над кухненския плот). Лакира се върху напълно изсъхнала мазилка. В този случай можете да почистите повърхността с влажна кърпа.
Най-доброто използване на остатъчния тапет след ремонт е да го изсушите, например, за по-нататъшно използване при фрагментирания ремонт на повредената зона. За да направите това, нанесете останалия материал под формата на "торта" на тънък слой, например върху пластмасова обвивка (торба) или стъкло (или друг материал, от който след това можете да премахнете изсъхнали тапети). Изсушеният материал трябва да се съхранява на сухо място, като в този случай срокът на годност не е ограничен. В случай, че е необходимо да се извърши фрагментарно (частично) поправяне на повредената зона, можете да накиснете запазения, изсъхнал материал с вода, да го отворите с ръце и да го нанесете върху повредената зона с мистрия (мистрия) .
Едно от предимствата на течните тапети SILK PLASTER е, че те не изискват идеално плоски и гладки стени, така че ще бъде достатъчно да измазате стените, без допълнително шпакловане, този етап може да бъде изключен.
Течният тапет Silk Plaster е доста устойчив на механични повреди, но всичко зависи от темперамента на вашата котка. Тапетът е трудно да се повреди, но с упоритостта на котката, разбира се, е възможно. Във всеки случай, ако котката може да повреди повърхността, можете лесно да я поправите, като просто поръсите с вода и изгладите повърхността с маламашка.