Магазин за декоративни мазилки SILK PLASTER
Нашите
телефони
График на работа
Понеделник – Петък: 10:00 – 18:00
Събота: 10:00 – 17:00

КАКВО Е ТЕЧЕН ТАПЕТ?

Иновативните течни тапети Silk Plaster са перфектното съчетание на надежност и лекота на нанасяне с разнообразие от възможности за облицоване на помещения. Съставени са от текстилни и целулозни влакна, както и декоративни + минерални компоненти, залепени със специално лепило. 

Тези течни тапети разполагат с множество колекции в различни цветове и текстури, подходящи за всеки стил и вкус. Допълнителните елементи като брокат, добавят нотка индивидуалност, а дълготрайната издръжливост ги прави идеален избор за освежаване на интериора за кратко време!

 

КАК СЕ ПОДГОТВЯ МАТЕРИАЛЪТ?

Подготовката и приложението на Silk Plaster се извършва с относителна лекота, предоставяйки Ви възможността да трансформирате своя интериор с минимален труд.

Процедурата е следната: С помощта на пластмасова маламашка, добавяте пакета с течния тапет в подходяща купа, след което добавяте вода и добре смесвате компонентите. На опаковката се намират ясни и конкретни инструкции, които е важно да следвате внимателно. След приготвянето, оставите сместа да стегне. Процесът е бърз и лесен за извършване, съвсем спокойно можете да се справите и сами.

Със своята способност да осигурява ефектно освежаване на интериора за кратък период от време, Silk Plaster e предпочитан избор на дизайнери и клиенти от цялата страна!