Магазин за декоративни мазилки SILK PLASTER
Нашите
телефони
График на работа
Понеделник – Петък: 10:00 – 18:00
Събота: 10:00 – 17:00

БEЗШЕВНА ПОВЪРХНОСТ

Крайният резултат от нанасянето на SILK PLASTER е идеално гладка повърхност без фуги. Покритието не образува мехурчета или пукнатини. Винаги можете да поддържате повърхността в идеално състояние, защото е допустимо мокро почистване, ако лакът е нанесен като горен слой.

Ако се извършат леки движения на структурата на сградата, повърхността ще остане равна поради еластичността на материала. Повърхността остава гладка за дълги години дори при променящи се температури. Освен това, малки несъвършенства могат лесно да бъдат покрити със SILK PLASTER.

Течен тапет Еколайн 756

Течен Тапет Виктория 715

ЛЕСНО НАНАСЯНЕ И РЕМОНТ

За нанасяне на материала е необходимо само просто оборудване. Процесът на подготовката сам по себе си също не е сложен. Необходима е минимална подготовка на повърхността. Не е нужно да купувате лепило или други допълнителни продукти. Всички материали са включени в пакета SILK PLASTER и имате нужда само от вода.

Течният тапет SILK PLASTER притежава уникална характеристика - предоставя възможност за бързо възстановяване. Помага да се избегнат дългосрочни ремонтни дейности. Ако възникнат малки увреди, не е нужно да покривате отново цялата повърхност. Просто нанесете малко вода върху повредената част и изравнете мястото с помощта на мистрия.

ЕСТЕТИКА

Голямо разнообразие от цветове и текстури дава много възможности за експерименти. Възможно е да се създаде както прост монохромен дизайн, така и сложни изискани интериори, използвайки няколко модели с различни структури. Подходящ за декорация и на работното място и за детската стая. С над 500 нюанса и текстури ,SILK PLASTER позволява на всеки да изрази креативността си.

Разгледайте каталога

ЕКОЛОГИЧЕСКИ БЕЗОПАСЕН

Специалистите от изследователски център на SILK PLASTER непрекъснато работят над подобряването на качеството на материала. Екологичността е основното изискване към висококачествения продукт.

Всички съставки на довършителния материал SILK PLASTER имат естествен произход. Основните компоненти са: текстилни влакна, минерали и лепило. Използването на естествени суровини и строго контролирана производствена технология водят до екологично чист покривен материал, което се потвърждава от много европейски сертификати.

Течен тапет Престиж 405

Течен тапет Ист 958
 

ХИПОАЛЕРГЕНЕН МАТЕРИАЛ

Създателите на SILK PLASTER се грижат за здравето на нашите клиенти. От повърхността, покрита с SILK PLASTER, не се отделят съединения, които могат да причинят алергия.

Прахта, която сама по себе си може да бъде причина за алергии и освен това може да привлече патогенни микроорганизми, не се утаява на повърхността. SILK PLASTER е подходящ за декорация на стаи, в които децата прекарват много време.

ЗАЩО ТЕЧНИЯ ТАПЕТ Е НАЙ-ДОБРИЯ ИЗБОР?